[Onkey-Drabble] I love you the way you love me


Cr: Serenade~ tumblr

Onkey : Onew & Key [SHINee]

Genre : fluff, romance, little comedy (maybe, ill try ==”)

Summary: Onew hanya ingin mengeluarkan isi kepalanya yang random tentang Key, dan kata-katanya itu , sama persis dengan tingkahnya, sama-sama sangtae ==”

Foreword: Man, gue buruk banget buat summary, just read and leave comment deh! OH, ini drabble sodara” … jadi jangan bilang KEPENDEKAN! dan NO SEQUEL. Enjoy!

Continue Reading >>

7 thoughts on “[Onkey-Drabble] I love you the way you love me

  1. it si a sweet story,isn’t it…???
    tersembunyi tp real…
    suka bgt sm kata2 di endingnya….

    Yeah, love is simple as that.

    You dont need to demand anything from your lover.

    You just need to love him like the way he loves you

  2. asdfghjkl maniss banget kaka.
    perutku geli kalo onkii udah mulai gombal2an
    hihi onew kesannya jadi manja bnget sama key </3
    saya harap *seperti harapan oks lain* kalo kejadian begini emang nyata at their dorm story . ninja couple is real without overfanservice

♔ Be our lovely Suunders, so leave ur comment in here :). Thank you! ♔

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s