Protected: {JinKibum} Savior – End

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Advertisements
44

{JinKibum} Insecure – Smutt oneshoot

11892233_804195533030172_6404097329362317254_n

Cast : Lee Jinki – Kim Kibum

Genre : Fluff and dirty talk, stupid comedy (?)

Rating : smutt

Length : 1800words

Author : Me!!! (?)

A.n : please don’t judge me! Lol ini ff ini udah dipost di FB tapi disini belum,,ya gpp lah ya buat rame2in mah  hahahahah oke fine gw memang delusional tiada tara dan selalu terdepan (?) ff ini saya dedikasikan untuk adik2 oks yg unyu2 dan berpikir positif (mesum) tentang onkey ! yeah! /brb istighfar/ lol

Im sorry for typo!

Continue reading

42

{JinKibum} 11/22 Married Couple Day “良い夫婦”

onkeystagram

Cast : Lee Jinki, Kim Kibum

Pairing : JinKibum

Support : Lee Taemin

Genre : Fluff, sad romance (?)

Length : 1900 words

Author : Eternalonkey

Rating : PG

 A.n : 100% imajinasi liar author, jika ada kejadian yang mirip itu memang disengaja jika ada yg ga sama itu berarti ga sengaja! lol 

Continue reading

27

{JinKibum} Absolutely Boyfriend – Drabble

Foreword : repost from fb!! hihi yang udah baca wes baca lagi kalo kurang kerjaan lol yang belom baca silahkan dibaca etsss dikomen juga dong wkkk . terisnpirasi oleh iphone-6 onkey! yay! rich couple is richhhhh!

notes: dont take this seriosly, because really.. it is just my imagination lol bye
Cast : JinKibum
Rate : PG-17
Author : me!!(LOL)
Genre : fluff

==@@==

pic

======== Continue reading

104

{JinKibum} Stand By Me – One Shoot

Untitled-1

cr posters by nizzanisa ❤

Tittle : Stand By Me

Pairing : JinKibum

Cast : Lee Jinki – Kim Kibum                         

Rating : PG

Length : 1460words

Genre : Romance

Summary : The time when they are just missing each other :))

 

foreword :

Ngetik ini sambil ngantuk dan sedih karena nggak ada kaka Onew di swc kemarin 😦 mengerti perasaanku? jadi maap kalo ada typo

Untuk para mvp yang double job as OKS, semoga ini bisa membuatmu senang! cheers~ dan project OKS INA alhamdulillah lancar! banyak yg angkat handbanner kita ^^ Intinya thank you ❤ and please keep loving uri JinKibum ❤

  Continue reading

116

{OnKey} I Wont Let You Go / One Shot

 

BjVFWCYCAAAg_Sp (1)

Main Cast : Lee Jinki – Kim Kibum

Rating : PG

Length :  1700 words

Author : Eternalonkey

Genre : Romance ! fluffy !

 

Ps : I wont force you to love onkey and believe them real as I do *lol* but please do not bash them *and me okay* and if you cant read boy x boy love just leave this from now. I just warning you guys 🙂

Written based on fact, jinki came to kibum’s recording today 🙂

Continue reading